Agenda   |  
Zoeken
 
 

 Nieuw: verjaardagskalender Ariënsinstituut 

19-11-2015   
 
Tijdens de bisdomdag in Deventer op 12 november werd hij gepresenteerd: de speciale verjaardagskalender van het Ariënsinstituut. Deze kalender heeft bij elke maand een fraaie kleurenfoto van een markant (kerkelijk) object of uitzicht in Utrecht, de stad waar de priesteropleiding van het Aartsbisdom Utrecht is gevestigd.


Zo zijn er foto’s van de Sint Catharinakathedraal, de Augustinuskerk, de kapel van het aartsbisschoppelijk paleis en het bekende standbeeld van Willibrord te paard opgenomen. Uiteraard ontbreken de Domtoren, de Utrechtse grachten en de jaarlijkse Willibrordprocessie niet. Maar ook elementen uit het Ariënsinstituut zelf hebben een plek gekregen in de kalender.
Rector Kuipers van de priesteropleiding: “Deze kalender mag eigenlijk niet ontbreken in de parochiesecretariaten en pastorieën van het aartsbisdom. Maar hij is ook uitermate geschikt als Sinterklaascadeau. Als extra service zijn de naamdagen van ‘Utrechtse’ heiligen als Sint Maarten en Willibrord alvast ingevuld.”

Deze bijzondere kalender kost slechts € 9,95 (exclusief verzendkosten), de opbrengst komt geheel ten goede aan het Fonds Priesteropleiding Aartsbisdom Utrecht.

Klik hier om de kalender te bestellen.Klik op de afbeelding voor een vergroting

 

Terug