Agenda   |  
Zoeken
 
 

 Studenten Ariënsinstituut verhuisd naar Utrechtse binnenstad 

3-7-2014   
 
De studenten van het Ariënsinstituut zijn op 3 juli verhuisd naar hun nieuwe onderkomen. Rector Kuipers ontving de studenten met koffie en een speciale taart, met daarop een foto van het pand van het Ariënsinstituut en een deel van de (kerkelijke) skyline van Utrecht. De ochtend werd besteed aan het uitpakken van de verhuisdozen en het inrichten van de kamers.


Bij de lunch schoven de hulpbisschoppen Hoogenboom en Woorts aan, die namens kardinaal Eijk de studenten hartelijk welkom heetten. Mgr. Hoogenboom sprak de studenten kort toe en sprak zijn dankbaarheid uit voor de goede samenwerking met het seminarie De Tiltenberg in de afgelopen jaren. Ook zei hij onder meer te hopen dat het Ariënsinstituut als een “gastvrij huis” voor het bisdom zal fungeren, een huis waar ook vele priesters uit het aartsbisdom hun weg naartoe weten te vinden.
Voor de studenten is deze week de vakantietijd aangebroken. Van 7 t/m 11 juli hebben zij eerst nog een gezamenlijke ‘Ariënsweek’, die ze met rector Kuipers in de omgeving van Leuvenheim zullen doorbrengen. 

Terug