Agenda   |  
Zoeken
 
Portal Ariënsinstituut > Roepingenraad

Je komt als geroepen

roepingen website van het Aartsbisdom Utrecht


De parochies van het Aartsbisdom Utrecht hebben dringend behoefte aan nieuwe priesters. Die komen er niet vanzelf. We zullen er de Heer om moeten vragen. Dat kan bijvoorbeeld door mee te bidden met de Diocesane Gebedskring, waarin honderden mensen uit het Aartsbisdom bidden dat de Heer onze Kerk mag zegenen met nieuwe priesters.
Op deze website is meer te lezen over de activiteiten van de Roepingenraad. In de linkerkolom vindt u bijvoorbeeld de diverse materialen voor Roepingenzondag en een aantal roepingsverhalen van jonge priesters/priesterstudenten.

Nieuws

Ontmoetingsdag benadrukt belang van gebed
14.05.2019
Leden van de Diocesane Gebedskring om roepingen reisden op 11 mei vanuit heel het aartsbisdom naar Utrecht voor een ontmoetingsdag. Ook de Utrechtse priesterstudenten en een aantal diakenkandidaten waren present. Deze dag startte met een Pontificale Eucharistieviering in de St. Catharinakathedraal. Daarna werd het programma voortgezet in de priesteropleiding het Ariënsinstituut. Na de lunch waren er twee lezingen, gevolgd door een geanimeerde borrel.
Meer >>
03-05-2019
Ontmoetingsdag Gebedskring om roepingen op 11 mei >>
20-04-2019
Roepingenzondag: materialen en Nederlandse vertaling boodschap paus >>
20-03-2019
Roepingenzondag: ‘Welke belofte draag jij mee in je hart?’ >>
11-03-2019
Ontmoetingsdag Gebedskring om roepingen in 2019 >>